Posted on

Smuči Elan so že tako ali tako znane po posebni kakovosti, gotovo pa še dodatno zaupanje v te izdelke vlivajo nekatera priznanja in nagrade, ki potrjujejo predano delo na tem področju. Pravzaprav je to dober pokazatelj kakovosti športne opreme.

smuči elan

Med velikimi priznanji za vsako podjetje je gotovo tudi nagrada RedDot award, ki je mednarodno priznana in izpostavlja uspešna podjetja v svetovni konkurenci. Na izdelke, nagrajene s tem priznanjem, se lahko brez skrbi zanesemo, saj gre za posebno inovacijo in zagotovljeno kakovost.

Elanove inovacije

Podjetje Elan je sicer tudi nasploh znano po svojih inovacijah. Kar nekajkrat so mojstri izdelave smuči skozi zgodovino povsem spremenili zakonitosti proizvodnje smuči in opreme, posledično pa tudi način smučanja in izkušnjo na smučišču. Nekatere inovacije sodijo prav v svetovni vrh in ciljajo na najzahtevnejše uporabnike – profesionalne smučarje, ki se pri tekmovanju lahko zanesejo le na najboljše izdelke. Ko v športu odločajo stotinke, so inovacije proizvajalcev opreme pogosto vredne zlata – in to dobesedno!

Da so smuči Elan vredne zaupanja, so potrdili številni zadovoljni uporabniki. Od najrazličnejših smučarskih asov in šampionov na Elanovih skakalnih smučeh, do čisto običajnih rekreativcev, ki v »Elankah« najdejo druge odlike.

RedDot award za Elan

RedDot award je le še formalno priznanje, ki potrjuje dobro delo podjetja na področju oblikovanja novih modelov tekmovalnih in rekreativnih smuči. Še posebej prepričljiv pa je podatek, da Elan ni le enkratni dobitnik te prestižne nagrade, temveč se prav v zadnjih letih med hudo konkurenco pravzaprav že redno uvršča med nagrajence.

S to nagrado so torej priznani različni Elanovi izdelki. Kar nekaj linij tekmovalnih in rekreativnih smuči si je prislužilo priznanje – Speedwave na primer že leta 2007, nato SLX leta 2010, leta 2011 so bile nagrajene smuči Amphibio 14 in 82 Ti, leto za tem še Amphibio WaveFlex 14 Fusion … Jasno je torej, da so Elanovi izdelki iz leta v leto bolj dovršeni, kakovost pa priznavajo tako uporabniki kot strokovnjaki iz Slovenije in tujine. V letu 2017 so nagrado prejele smuči Elan Ibex 84 Carbon XLT, kar je že enajsta RedDot nagrada za Elan v desetih letih.

Poseben prestiž te nagrade skoraj zasenči druga priznanja, ki jih redno prejema podjetje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.