Posted on

Internet imamo danes že vsi doma, saj imamo pametne telefone ter računalnike že vsi. Saj je nekako internet postal vsakdan na našem programu. Sigurno smo vsi vsak dan ure in ure na internetu, pa to ne samo doma tudi drugod, vse povsod kje se gibamo. Ampak vse je tudi odvisno kako hitro nam internet deluje, tako hitro lahko tudi kaj gledamo, nalagamo kakšne datoteke, mogoče slike. Internetna hitrost je odvisna od vsakega gospodinjstva ter tudi od vsakega ponudnika.

hitrost interneta

Vsak je že sigurno slišal za hitrost interneta. Ne rabiš bit nek računalničar ali kaj podobnega, da ugotoviš, da gre včasih internet hitreje. Tudi, ko smo včasih na počitnicah in hočemo objavit kakšne slike ali kaj podobnega ugotovimo, da je hitrost interneta zelo počasen. Saj ni čudno, preveč nas je takrat na internetu in vsi bi radi nekaj delali, seveda in gre vse počasi. Mogoče zjutraj, ko še jih kar nekaj spi lahko ugotovite, da je hitrost interneta drugačna.

Tudi internetni ponudniki nam ponujajo različne hitrosti. Res tega vsi ne moremo najbolj razumeti, ampak je dobro, da se malo pozanimamo kakšno hitrost rabimo doma. Sedaj nas imam že kar precej optično povezavo in tukaj je kar razlika očitna. Tukaj gre internet dosti hitreje, lahko narediš dosti več in hitreje. Vse je odvisno tudi koliko naprav je priključenih na internet in kaj počnemo na internetu. Kateri se malo razumejo v te stvari in v aplikacije, se lahko sami prepričajo kakšna je njihova hitrost interneta doma. Ampak morate imet vse naprave izključene, tako tudi aplikacije. Tako boste videli, če je res takšna hitrost, kot vam je ponudnik ponudil in plačujete. Internet je postal naša stalnica, saj vse povsod kje smo danes ga uporabljamo. Zato je danes res pomembno, da imamo čim večjo hitrost, da lahko uredimo vse kar smo si zadali.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.