Posted on

Na poroki se lahko pojavite v vlogi priče, družice, svata in še koga. V vsakem primeru morate biti ustrezno urejeni, saj na ta način pokažete tudi spoštovanje do neveste in ženina ter seveda vseh ostalih gostov. Še zlasti zahtevna je na primer izbira obleke za pričo. V prvi vrsti je najpomembneje, da priča ne zasenči neveste ali ženina.

Obleke za priče so praviloma elegantne. Lahko so dolge ali kratke. Ključno je, da se priče v njih odlično počutijo. Le tako priče lahko neovirano pomagajo nevesti pri najrazličnejših opravilih.

Nevestina pomoč pri izbiri obleke za pričo

Obleke za pričo so pogosto izbrane tudi s pomočjo neveste. Tudi sicer je najbolje, da priča nevesto direktno vpraša, v čem bi jo rada videla oblečeno. Na ta način se ji lahko prilagodi v največji meri. Za ženske priče je zlasti pomembno to, da nimajo preveč globokega dekolteja, visokega razporka. Dobro je, če se izognejo prosojnemu materialu.

Obleke za pričo so lahko barvno prilagojene z najrazličnejšimi dodatki, na primer s pasom, šalom, nakitom. Strokovnjaki za poroke pričam odsvetujejo, da se oblečejo v belo ali črno obleko.

Elegantna obleka za pričo čistih linij

Sicer pa so obleke za priče najpogosteje označene kot elegantne obleke čistih linij. Pri ženski je dobrodošel na primer kostim. Obleka se v tem primeru odlično dopolni s krajšo jakno ali pa bolerom.

Če pa sta nevesta in ženin morda izjemno moderna, potem imate pri izbiri obleke za pričo veliko več s svobode. Veliko dobrih idej vam je na voljo tudi na spletni strani podjetja, kjer si obleko lahko tudi kupite.

Na spletni strani Sanjska obleka, lahko preverite pestro ponudb svečanih oblek za priče.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.