Posted on

Peskanje z ledom je iskan način čiščenja površin, če so zelo zamazane ali jih pripravljajo na barvanje, da barva bolje prime. Kakovostno peskanje z ledom se izvaja tudi tam, kjer so naprave občutljive, kot so na primer električne omarice in vezja, ker ne sme priti v stik z vodo, saj je led dejansko suh. Ta načni čiščenja se uporabi tudi tam, kjer površine niso dostopne, kot so kabli in stroji, ki se ne morejo razstaviti ali morajo obratovati in delovati, zato se jih čisti med delovanjem. Tovrstno peskanje se uporablja v vseh industrijah, predvsem v avtomobilski, letalski, farmaciji in živilski industriji.

Če imate zelo zamazan stroj, ki ima zapečen material na sebi in ga je treba očistiti, da bo dobro deloval in se mu bo življenjska doba podaljšala, je peskanje z ledom eden najboljših načinov, ki si ga lahko zamislite. Peskanje z ledom poteka tako, da se majhni leseni kristali z veliko hitrostjo izstreljujejo na površino, ki v trenutku zamrzne, spoka in tako umazanija odleti stran s površine predmeta, ki se ga peska.

Zato peskanje z ledom uporabljajo povsod, kjer je treba dobro očisti površine, ki so potem čiste za uporabo ali pa pripravljene za nadaljnjo obdelavo. Če bi radi več vedeli, si preberite na zgornji povezavi in pokličite mojstre, ki vam bodo pomagali ugotoviti, ali je za vas tovrstno peskanje v redu. Peskajo lahko oni za vas ali pa vam naredijo stroje, s katerimi boste dopolnili svojo proizvodnjo.

Tovrstno čiščenje je izjemno učinkovito, podaljša strojem in predmetom življenjsko dobo, hkrati je cenovno ugodno ter hitro. Ne bo vam treba ustaviti strojev in tekočih trakov, ker jih bodo očistili kar med delovanjem in proizvodnja bo lahko tekla nemoteno naprej brez izgub, ki bi se poznale pri poslovanju. Naročite tovrstno čiščenje zdaj in ugotovite, kako je učinkovito za vas.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.