Posted on

Stroji za obdelavo lesa, so pogost  pripomoček ki ga lahko najdete v katerikoli mizarski delavnici, kateri vam lahko bistveno olajša delo, ter vam tako odlično pripomore, lahko si jih pogledate si jih lahko na https://intercet.si. Podjetje Intercet ima na voljo skobeljne stroje, ki vam lahko optimizirajo vašo mizarsko delavnico. Skobeljni stroji bodo poskrbeli za hitrejšo vzdolžno obdelavo produktov, ki so narejeni iz masivnega lesa. Lahko jih dobite v osnovni izvedbi, ki ima pet vreten. Z univerzalnimi vreteni, ter uporabo žag za horizontalno ali vertikalno razžagovanje, ter seveda drugimi dodatki, si lahko naredite stroj za široko področje skobljanja. Na volj imajo tudi večlistne krožne žage, univerzalne krožne žage, čelilnike, tračne, potezne, ter formatne žage. Z temi stroji za obdelavo lesa, lahko igrajo ključno vlogo pri predelavi masivnega lesa, ker optimizacija pri razredu zmanjša stroške. Stroji za obdelavo lesa spadajo tudi stroji z katerimi lahko dolžinsko spajate, posebni pa so po temu, da so se izkazali za najbolj stabilno metodo pri dolžinskem povezovanju lesa. V podjetju Intercet, so specialisti in to že 30 čet, na področju dolžinskega spajanja, kar pomeni, najmanjšo izgubo lesa in stroškov za največje tehnične zmogljivosti.

stroji-za-obdelavo-lesa

Med stoje za izdelavo oken sodi CNC centri in stroji za izdelavo oken, ki bodo dodali fleksibilnost pri proizvodnji, stroji pa precizno naredijo vse izvrtine ter rezkanje, ki jih potrebujete pri proizvodni, NC narez okenskih letev, bodo po programu razrezali katerekoli okenske letve, ter oprema za okovanje in steklenje, ki bodo kontrolirale stiskanje in steklitvene postaje. Stroji za obdelavo lesa, vam lahko torej odlično pripomorejo in vam olajšajo delo. V Intercet-u lahko dobite razne pripomočke kateri vam lahko stiskajo in širinsko lepijo, lahko dobite tudi skenerje, kontaktne brusilke, stroje za dvostransko profiliranje, ščetkanje strukturiranje, poliranje laka, visokega sijaja, ter brušenje orodja, vakuumska dvigala, roboti, ter rabljeni stroji, katere ima podjetje v ponudbi in še vedno dobro služijo svojemu delu.

Za dodatne informacije o strojih, pripomočkih, itd., jih obiščite na njihovi spletni strani, kjer jim lahko pošljete povpraševanje ali jih kontaktirate.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.