Posted on

Strojna obdelava kovine mora biti na visokem kakovostnem nivoju, ker morajo biti strojno obdelani kosi res kvalitetni, da zdržijo velike obremenitve in pritiske, pa naj gre za male ali ogromne kose. Kakovostna strojna obdelava v slovenskem podjetju LKR z dolgoletno tradicijo je možna za kose od 0,2 kg do 10 ton za na primer turbine, stroje za vodne elektrarne in podobno, predvsem za industrije. Majhni kosi se izdelujejo s tehniko, ki je zelo posebna in temelji na vodi in steklu / ester. Za pred produkcijske modele in komponente pa to podjetje uporablja tehnologijo 3D tiskanja, ki spada med hitro prototipiranje.

strojna obdelava

Strojna obdelava ima veliko možnosti obdelave in sicer napredne programe, ki podpirajo CAD-CAM. Nato ponujajo še 5-osni CNC stroj z montažno površino 3000 mm in obremenitvijo plošče do 10 t. Imajo tudi CNC vertikalno stružnico z motornim orodjem do 1200 mm. Za nadaljnjo obdelavo pa uporabljajo Nadaljnje CNC rezkalne stroje in stroje za struženje. Podjetje LKR pa lahko tudi dokonča strojno obdelavo in izvede pred obdelavo. Izdelajo tudi komponente in imajo pogodbeno obdelavo. Zato ki jih kontaktirajte za možnosti sodelovanja in našli boste skupne rešitve. Vse to vsebuje strojna obdelava kovin.

LKR je naše domače podjetje, ki je že desetletja specializirano za proizvodnjo tehnološko zelo zahtevnih ulitkov in ognje odpornih keramičnih izdelkov. Njim je dejansko strojna obdelava v krvi in glavna dejavnost, ki jo res obvladajo na visokem kakovostnem in tehnološkem nivoju. Sodelujejo s številnimi domačimi in tujimi podjetji, ki jim zaupajo zahtevno izdelavo kovinskih izdelkov in prototipov, ki jih morajo najprej preizkusiti preden jih naredijo in uporabijo v zahtevnih tehnološki procesih in industrijah.

Izdelajo vam lahko kakovostne modele in jih toplotno obdelajo, kot obdelajo na ta način tudi vaše obdelovance. Simulirajo lahko tudi trdno snov. Obvladajo lasersko varjenje. Pri vsem tem vam zagotavljajo visoko kakovost, ki jo zahtevate za svoje izdelke in prototipe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.