Posted on

Izgubo zob danes lahko hitro nadomestimo. Implantat je super nadomestek vaše zobne korenine, na katerega se lahko naredi umeten zob. To je sodoben način zdravljenja in danes ima implantate vedno več ljudi. So pa razlike v ceni le teh na trgu zares ogromne, odvisno je seveda od ponudnika in pa še od samega implantata, ki se razlikujejo. Je pa implantat narejen iz titana, ki velja za izredno kvaliteten material in pa prav tako ne povzroča alergijskih reakcij. To je pa super, ker se lahko drugače hitro zgodi, da bo vaše telo na kakšen material postalo alergično, česar si pa ne želite pri implantatu.

implantat

Je pa pri vstavljanju implantata potrebno marsikaj upoštevati. Najprej ne smete imeti nobenih vnetij, saj vam v nasprotnem ne bodo hoteli narediti implantata. Prav tako pa je seveda pomembna doba ustna higiena. Na to ne smete pozabiti. Implantat se naredi v zobno kost, kjer se mora najprej zarasti, da lahko zobozdravnik potem nadaljuje z zdravljenjem. Šele na to lahko gor naredi še umeten zob. Končni izdelek pa izgleda čisto naravno in tako boste tudi dobili vašo samozavest nazaj. Si pa zagotovo želite, da vam implantat naredijo strokovnjaki. Imate veliko izbire, vam pa priporočam Kirurgijo Debevc, ki imajo dolgoletne izkušnje in veliko zadovoljnih strank.

Morate pa se tudi zavedati, da sam implantat zagotovo ni ravno poceni, se pa izplača. Veliko ljudi z izgubo zob izgubi tudi samozavest, ki pa jo lahko na tak način dobite nazaj. Se pa ta način zdravljenja lahko uporablja četudi ste izgubili več kot samo en zob. Samo kontaktirajte zobno ambulanto, kjer si hočete narediti implantate in vam bodo povedali tudi točno ceno in vse ostale informacije, ki vas morebiti zanimajo. Poskrbite, da bo vaš nasmeh spet sijal in takšen kot je bil prej. Sosednjih zob se vam sploh ne bodo taknili pri implantatih. Ne bojte se zobozdravnika in se do njega odpravite še danes.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.