Posted on

Kamp oprema nekaterim že prav pride, ker je zadnje čase lepo sonce in z dobro opremo človeku tudi mraz ne pride do živega. Kaj vse bose potrebovali in je sodobna kamp oprema si poglejte na povezavi www.camp-ing.si. Potrebovali bose šotore ali prikolico ali avto dom, kuhalnik, spalne  vreče, zelo ople odeje, kape, obleko in primerno obutev za pohodništvo. Seveda zraven spada tudi hrana, i pa jo dobite v drugih trgovinah. No, v kamp trgovini gotovo dobite tudi kakšno energijsko ploščico.

kamp oprema

Odvisno je, kašen tip človeka se in vaša druga polovica ali prijatelji in družina. Kamp oprema je prilagojena vsem tipom kampirancev, neglede na to, ali bodo v malih ali velikih šotorih, prikolicah ali avto kamperjih. Če se v šotoru, potem boste potrebovali enako opreme, kot če ste s prevozno sredstvo le da manj, zaradi prostora. Šotor je dobro pokrili z nepremočljivo cerado neglede na to, da ste kupili šotor z dvojno steno ter odpornim na velik vodni izliv prek njega. 

Kamp oprema vsebuje tudi razne ležale in blazine, ker težo ležimo na tleh, je mrzlo in neudobno, kupite debele in kakovostne. Včasih je dobro imeti blazino, tako napihljivo, ker lahko pride do povodnji in da ne boste ležali v vodi. Pomembna pa so tudi oblačila, še posebej nepremočljivi čevlji in tople nogavice, v katerih diha noga.

Pomembna kamp oprema je tudi kuhalnik, priporočamo plinskega, saj ga lahko vzamete s seboj povsod. Lahko vzamete takega na majhne bombica, ali malo večje, odvisno je, ali se peš ali pa z avtom. Če pa bose s prikolico ali kamperjem, poem si lahko privoščite veje žare na drva oglje lai plin in pečee po mili volji v naravi najbolj okusne možne jedi, ki si jih zamislite. Ne pozabite še na zaščito pred vetrom, da van ogenj ne ugaša lai da ga ne odpihne tja, kjer lahko povzroči požar.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.