Posted on

Lamelna pergola cena je odvisna od velikosti, materiala in zahtevnosti ter dodatkov na lameli, ki jih želi imeti naročnik. Pergola je bioklimatska naprava, ki je postavljena na vaši verandi, ob hiši ali na vrtu in dvorišču ter je namenjena zaščiti pred zunanjimi vremenskimi vplivi. Standardne pergole imajo konstantne cene zato preverite cenik na tej povezavi, da preverite, kako se vam postavitev pergola splača, glede na to, da boste lahko delovali zunaj vse leto, imeli avto pod streho ali zaščitili teraso pred vremenskimi vplivi in propadanjem. Lamelna pergola slovenskega proizvajalca je edina samočistilna zato je cena dosti bolj ugodna kot običajna pergola, ki jo morate čisti sami. 

lamelna pergola cena

Koliko stane lamelna pergola cena bo odvisna od površine, ki jo bo pergola pokrivala. Tudi od materiala, saj lahko izbirate med lesom, kovino in  steklom ter kombinacijo vseh treh pa še zidano si lahko omislite. Da je samočistilna pomeni, da je tako narejena, da umazanija steče v odtoke skupaj z vodo. Tako vam ne bo treba narediti prav ničesar. Pergola prenese velike obremenitve tudi snega.

Lamelna pergola cena je odvisna še od tega kako jo boste opremili. Ob straneh je lahko naslonjena na hišo z eno ali več stranmi, vpeta v vogal ali pa stoji samostojno. Če želite imeti zaprto pergolo, se postavajo stene ali iz stekla, lesa, kovine, zidakov lai pa lamel, ki se odpirajo kot zgoraj streha. Največkrat judje izberejo steklene stene z roletami, ki jih potem po želji odrejo lai zastrejo, če je premočno sonce.

Lamelna pergola cena na nadalje odvisna tudi od tega, ali je osvetljena. namreč namontirajo vam lahko kakršno koli varčno led osvetljavo želite, da boste lahko pergolo uporabljali ali za zabavo, kosila, peko hrane, vaše vozilo ali pa za vrtna srečanj z družino, otroci in prijatelji. Cena pa je drugačna tudi za pergole na morju, ki so ob vodi ali v vodi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.