Posted on

Se odločate za spremembe v vašem stanovanju? Največkrat se odločamo, da malo spremenimo tla, saj z leti postanejo uničena ter radi se nekako prilagajamo modi. Če bi res radi talno oblogo modernega doma, vam priporočam laminat, ki je še vedno nekako najbolj priljubljena talna obloga. Laminati in druge talne obloge so danes dosti bolj vzdržljive ter vsestranske, kot nekoč. Saj nekoč niti ni bilo tako velike izbire talnih oblog, bolj premožni so si lahko privoščili parket, drugi pa smo imeli pvc talno oblogo ali kakšen tepih, danes tega ni več, domovi postajajo moderni in dosti bolj vzdržljiva tla.

laminati

Danes si vsak želi, da bo talna obloga v njegovem domu vzdržljiva na udarce ter tudi  na umazanijo, poleg tega pa da bi imela malo daljšo življenjsko dobo. Moramo priznati parketi, ki so jih ljudje imeli nekoč doma so imeli zelo dolgo življenjsko dobo, tako so tudi danes laminati. Danes dobite že več kot 700 različnih vzorcev, tako, da res lahko izberete takšen vzorec, ki se poda vašem domu, glede na potrebe in želje. Tukaj pri polaganju res ne rabite bit poseben mojster, saj je polaganje čist enostavno na klik. Že marsikatera ženska ga je sama položila, če povem sem ga tudi sama položila v kuhinji.

Če iščete nekaj vzdržljivega, da se ne vidijo praske in razni udarci, so laminati sigurno za vas. Samo čiščenje je zelo enostavno, če vsak dan malo pometete, lahko na koncu tedna tla samo obrišete z mokro krpo in tla bodo vedno čista. Res je kaj se vam polije, pobrišite redno, da ne boste imeli kasneje kakšnih madežev in se boste z njimi borili. Pri samem nakupu bodite malo pazljivi, če bi radi nekaj kvalitetnega, ne kupujte tistih poceni, raje za njega odštejte malo več, da vam bo dolgo služil. Ostali se lahko mogoče ob mokroti malo vzdignejo ali skrčijo, tega pa si sigurno ne želite. Več informacij pa najdete na zgornji povezavi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.