Posted on

Po napornem delavniku je sedežna garnitura isto mesto, ki nam nudi  prostor za počitek in regeneracijo. Ravno zaradi tega je zelo pomembno, da so sedežne udobne, prijetne na otip in estetsko oblikovane, da se skladajo z našim ambientom.

Na trgu najdete številne ponudnike, ki vam ponujajo kakovostne sedežne garniture, kavče, kotne sedežne garniture in sedežne garniture z ležiščem. Prav vse pa lahko po svojem okusu opremite, jim dodate okrasne blazine in barvno usklajene odeje.

Pred nakupom sedežne garniture pojdite v ustrezne salone

Ponudba sedežnih garnitur je zelo široka, od takšnih z mehkejšimi polnili do takšnih z različnimi funkcijami za večje udobje, z višjimi naslonjali ter dodatnimi elementi kot so tabure stoli, mize, vzglavniki, okrasne blazine in odeje.

Preden se odločite za nakup sedežne garniture, vam priporočamo, da obiščete enega izmed salonov, kjer si raznobarvne lahko ogledate, jih preizkusite, prodajalce pa vprašate o vseh funkcijah in ceni. Vsekakor je potrebno izdelkom pred nakupom preizkusiti tudi trdoto in višino sedišča.

Sedežne garniture lahko naročite tudi po meri

Večino proizvajalcev ponuja velik izbor standardnih elementov za sedežne garniture, s katerimi lahko sestavite popolnoma takšno, da bo ustrezala vašim dimenzijam in prostorskim potrebam. Pri izbiri lahko se lahko tudi odločate za kotno postavitev, samostojni trosed, dvosed ali fotelj.

Če se odločite za sedežne garniture z višjimi nogami, potem lahko izbirate med lesenimi nogami različnih barv lesa in kovinskimi po standardnih oblikah in ustreznih barvah. Noge vam lahko proizvajalci izdelajo po meri, v kolikor vam standardne dimenzije ne ustrezajo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.