Posted on

PERSKINDOL je pred več štiridesetimi leti v Švici razvil uspešen teniški igralec in poslovnež. Več informacij o izdelku boste dobili na njihovi spletni strani https://www.perskindol.si.

Vseeno pa naj dodamo nekaj zanimivih in pomembnih informacij o tem izdelku. V obdobju petih let je Švicar v svojem laboratoriju spremljal nenehno izboljševanje formulacije zdravila PER-SKIN-DOL »za aplikacijo – na kožo – proti bolečinam«. Nastal je medicinski pripomoček, ki lajša bolečine v mišicah in sklepih.

V teh letih so se razvili različni izdelki – klasična tekočina, klasični spray, gel, kopel. Izdelki, ki so na voljo, se razlikujejo od države do države, ker je to povezano z uvoznikom in zakonodajo posamezne države.

Prodaja Perskindola se je začela v Švici leta 1981 in nato nadaljevala v naslednjih državah 1989 Nizozemska, Belgija, 1990 Luksemburg, 1991 Malta, 1994 Avstrija, 1996 Madžarska, 1997 Tajska, Hongkong, Malezija, 2006 Ciper, Slovenija, Izrael, Litva, 2008 Finska, Bolgarija, Danska, Filipini, 2009 Romunija, Gruzija, Poljska, 2013 Latvija, Estonija, Češka, Hrvaška, Slovaška, Srbija, 2018 Kanada, Savdska Arabija, Belorusija.

V Sloveniji lahko Perskindol kupite v številnih lekarnah po Sloveniji, lahko pa ga naročite na spletu. Prednost obiska lekarne je, da se lahko pogovorite z zaposlenimi strokovnjaki. Zaposleni v mreži lekarn širom Slovenije zagotavljajo celovito preskrbo z zdravili – izdajajo zdravila na recept in brez recepta, svetujejo o varni uporabi zdravil ter zagotavljajo magistralno pripravo zdravil. Strokovnjaki skrbijo še za preskrbo s pomožnimi zdravilnimi sredstvi, ortopedskimi pripomočki in sredstvi za nego ter varovanje zdravja.

Po drugi strani pa imajo številne lekarne na svojih spletnih straneh pripravljeno veliko uporabnih informacij in člankov, kjer si lahko preberete vse informacije, ki vas bodo zanimale. Kot smo že zapisali v uvodu, pa svetujemo kar obisk spletne strani Perskindol, saj boste na njej našli zelo uporabne vaje. Zelo veliko pa imajo zapisanega tudi o bolečinah v različnih delih telesa. Na spletni strani boste našli tudi povezave do spletnih lekarn v Sloveniji, kjer lahko kupite izdelke Perskindol.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.