Posted on

Prostata je žleza pri moških in skrbi za to, da se telo moškega čisti, ker nima druge odprtine, hkrati pa je tudi pomoč pri uriniranju, zato so težave, ki jih povzroča prostata največkrat povezane prav s tem. Moškim, katerih prostata je obolela in povečana, lahko zapre urinirali kanal in povzroča težko odvajanje vode ter zastrupljanje telesa zaradi tega. Če je normalne velikosti, je to v redu, če je povečana, pa jo je treba opazovati in reagirati, da se zmanjša. Nujen je pregled zdravnika, da ugotovi, da morda ni rakovega izvora, zaradi česar jo je treba operirati.

prostata

Naj vam ne bo nerodno, da greste do zdravnika, ker mora prostato pogledati in otipati ter če ugotovi, da je nekaj res narobe, vas bo poslal na bolj podroben pregled ter slikanje. Odvzeli bodo tkiva iz nje in ugotovili, ali je zdravo ali rakavo. Če pa ni prav velikih težav, vas bo zdravnik poslal domov in vam priporočil, da se pregledujete redno in ob morebitnem povečanju prostate pridete nazaj.

Prostata je žleza, ki jo zdravniki zdravijo tako, da vam predpišejo sintetična zdravila. Nekateri se s tem ne strinjajo, zato uporabijo preizkušena naravna zdravila na bazi rastlin, ki so biološka in učinkovita. Ta zdravila boste našli v lekarnah in tudi v zeliščnih lekarnah na internetu. Izdelana so iz rastlin, ki zmanjšujejo prostato.

Če je vaša prostata povečana in imate težave, to pomeni, da ste jedli narobe oziroma, da je vaša prehrana napačna, zato se je ta žleza povečala, ker so se vam zamašili limfni kanalni in so maščobne celice naredile škodo. To škodo lahko opazite tudi na durih delih telesa in ne samo na prostati. Rešitev je gotovo pravilna prehrana brez živalskih maščob in beljakovin, kar vam bo gotovo svetoval tudi vaš zdravnik, saj je znano, kaj povzroča težave s prostato. Če se boste dosledno držali jemanja naravnih zdravil in prehrane, boste postali spet zdravi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.