Posted on

Spalna srajca je enodelno spalno oblačilo, ki ga lahko nosite kar brez hlač, kar vam omogoča bolj udobno spanje. To vam omogoča lažje premikanje med spanjem in večji občutek svobode v postelji. Spalna srajca po ugodni ceni bo nepogrešljiv kos oblačila v vaši garderobi.

Večina spalnih srajc je narejenih iz satena ali bombaža, ki dobro vpliva znoj in je zračna, nekoliko dražje pa so spalne srajce iz svile, ki so malo bolj elegantne. Vse tri materiale pa se lahko tudi kombinira z čipkami ali izvezenimi elementi. Tudi pentlje so nepogrešljiv dodatek, saj ustvarjajo eleganco za različne priložnosti. Srajce z dolgimi rokavi so bolj pogosto nošene pozimi, za poletje pa se ženske po navadi odločijo za spalne srajce z kratkimi rokavi ali naramnicami. Obstajajo različni modeli, ki pa se razlikujejo se po barvi, obliki, dolžini, dodatkih in obliki ter dolžini rokavov, ki so odvisni od letnega časa. Nekateri modeli imajo bolj izrazit hrbtni izrez, nekatere pa so bolj zaprte.

Spalna srajca

Glede na to, da v pižami preživimo 8 ur dnevno ali celo več, je spalna srajca prava izbira za žensko pižamo saj je zelo udobna, prijetna na dotik, pomembno pa je tudi to, da je kvalitetna. V zadnjem času so najbolj popularne babydoll spalne srajce, saj jih nosi večina spletnih vplivnežev. Večkrat so prava izbira med mlajšimi uporabnicami, saj so bolj elegantne in zapeljive. So izredno kratke in okrašene z čipkami in ostalimi baročnimi okraski in tako tudi zapeljivejše ter primerne za vse vrste postav saj so ohlapne in padajoče. Babydoll srajca bolj spominja na poletno obleko, saj le površno prekriva zadnjico in le tako v kombinaciji z vročim spodnjim perilom ustvari seksi videz.

Spalna srajca je priljubljena tudi med nosečnicami saj je ohlapna, udobna in dobro zračna kar je najbolj pomembno.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.