Posted on

Vse več ljudi ima precejšne težave z zobmi, pa naj gre to za poškodbe, ki jih povzroča zobna gniloba oziroma karies ali pa gre za deformacijo izraščanja zob. Na Spletni strani https://luxdental.si/nevidni-zobni-aparat/ boste izvedeli vse in še več o naših zobeh. Gre za enega največjih centrov na področju ustne higiene in oralne kirurgije. Prav tako lahko izvedete vse o pridobitvi zobnega aparata. Nevidni zobni aparat je v zadnjih letih močno prodajan artikel.

Ljudje si želijo, da kljub zdravljenju zadeva ostane čim manj opazna in nevidna. Pri mladih ljudeh, ki se skozi redno pot in obiski ortodonta srečajo z problematiko svojih zob to ni tak problem. Žal se redni pregledi pri ortodontu izvajajo v redni kontroli žal zadnjih dvajset let. Pred tem žal teh pregledov in pozornosti na naše zobovje ni bilo toliko. Ljudje, ki so v mladosti zamudili zdravljenje se zanj odločajo sedaj. In prav nevidni zobni aparat jim pri tem lahko zelo pomaga. Nevidni zobni aparat ni nič manj učinkovit pri zdravljenju, gre zgolj za aparat, ki je narejen iz prozorne mase. Nevidni zobni aparat se vam izdela po meri, ko zobni asistent odvzame z pomočjo umetne mase vaš ustni ugriz preko katerega kasneje izdelajo nevidni zobni aparat. Pridobitev aparata v poznih letih je žal samoplačniška, razen v primeru da pridobite potrdilo da gre za hudo deformacijo zobovja.nevidni zobni aparat

Ob takih primerih gre vaš primer na odločanje na konzilij kjer sprejmejo odločitev glede brezplačne pridobitve zobnega aparata. Nevidni zobni aparat se namešča na zadnjo stran zob in je pritrjen na jezično stran zob. Pred namestitvijo zobni kirurg izvede probno namestitev, kjer natančno preveri prileganje. Ko zaključijo vse potrebno se zobni aparat namesti. Po namestitvi ste seznanjeni glede ustne higiene in pozornosti pri čiščenju aparata. V primeru, da se odločate za uporabo nevidnega zobnega aparata obiščite Luxdental, kjer vam bodo prijazno svetovali glede uporabe aparata.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.