Posted on

Ste v fazi, da morate na svojem industrijskem objektu zamenjati vrata. Najboljše, da pogledate na to spletno stran https://www.adoor.si/industrijska-rolo-vrata/ kjer imate lepo vse opisano in pri njih tudi lahko vrata naročite. Industrijska rolo vrata niso namenjena samo za industrijske objekte, kot se sama vrata imenujejo. Lahko jih namestite tudi doma na garažo, mogoče na kakšen drug objekt, kjer imate shranjene kakšne vredne stroje ali kaj podobnega.so pa res ta vrata zelo kvalitetna, prav tako odporna na marsikaj, saj v kakšnih industrijskih objektih morajo biti posebna močna vrata.

Ker pa ima vsak objekt drugačno dimenzijo glede prostora kam se morajo vstaviti vrata. Vam v njihovem podjetju tudi to uredijo, saj vam vrata naredijo po merah, kot jih boste dostavili. Ta industrijska rolo vrata niso ne vem kaj zahtevna, so preprosta vrata, ki zavzamejo zelo malo prostora, saj že samo odpiranje je zelo enostavno. Že ime vam pove, da se vrata odpirajo navzgor in se enostavno povedano zarolajo v poseben prostor zgoraj, ki je za vrata namenjen. Njihova sama površina vrat je zaščitena tako, da se ne poškodujejo na razne udarce ali kakšne druge poškodbe. Saj vemo, da do udarcev lahko hitro pride v kakšni industriji, prav tako doma.

industrijska rolo vrata

Industrijska rolo vrata so namenjena za prostore, kjer je bolj malo prostora za sama vrata. Zato pa ne rabimo več razmišljati, kako bomo vrata odpirali, ker nimamo ne na levi in desni strani prostora. To je sedaj mimo, ni več takih vrat, tu so sedaj industrijska rolo vrata, ki pa res ne rabite nek prostor. Dobite jih v vsaki barvi, prav tako v vseh dimenzijah. Prav tako so izolirana, da se ven ne sliši in ne v sam prostor. Vrata vam pridejo tudi zmontirat, prav tako dobite garancijo. Vsa vodila, ki jih dobite zraven so premazana s posebnim slojem, da vam ne bodo rjavela. Prav tako vam ne bo nikjer voda spuščala, ko bo slabo vreme.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.