Posted on

Ušesne slušalke so popularne za to, da se lahko prosto gibljemo ali ležimo in vseeno poslušamo glasbo ali se pogovarjamo. Kakovostne ušesne slušalke se uporabijo lahko tudi za webinarje, snemanje in delavnice ter srečanja v živo preko interneta in delujejo super. Takšne lahko najdete na tej povezavi www.lorexcenter.si/kategorija-izdelka/bose/slusalke/usesne-slusalke/. Gre za vrhunske slušalke, ki nikoli ne razočarajo. Zvok je čisti in jasen ter tudi dovolj nizek, da ne moti z visokimi in hreščečimi toni. Bas se lepo sliši. Sogovornik pa nas tudi dobro sliši, kljub oddaljenosti majhnega mikrofona v slušalkah od ust.

ušesne slušalke

Ušesne slušalke se tako med pogovorom sploh ne vidijo, kar je super za tiste, ki snemate video ali imate v živo delavnice in pogovore. Zgleda, kot da govorite v zrak pa se vse sliši in slišite tudi vi. Prava magija. 

Kakovostne ušesne slušalke uporabljajo športniki in rekreativci za svoje dejavnosti v prostoru ali na terenu. Te slušalke so tako majhne in se prilegajo v uho natanko, da ne morejo zdrsniti med tekom ali telovadbo iz ušesa. Pri tej ali kateri koli drugi dejavnosti tudi ne ovirajo ničesar, zato so zelo priljubljene, da se z njimi posluša glasba in se ujame ritem za aktivnost. Seveda z njimi lahko poslušate tudi predavanje, radio, novice in karkoli je dosegljivo preko interneta na telefonu.

Ko boste izbirali ušesne slušalke, izberite Boose, ker so najboljše v svojem razredu, saj so izdelane iz vrhunskih materialov z najboljšo tehnologijo in z veliko inovativnosti ter smisla za tehnologijo ter potrebe ljudi hkrati. Cena tudi odraža njihovo kakovost in se splačajo.

Boose uporabniki vedo, zakaj kupijo to vrhunsko znamko. Ko enkrat take slušalke preskusite, veste tudi sami. Te slušalke so pametne in lahko reagirajo na vaše obnašanje, če jih tako nastavite. Lahko predvajajo glasbo, dokler telefon ne zazvoni in jo ustavijo ter nadaljujejo, ko se nehate pogovarjati. Nastavitev imajo kar nekaj, zato le preberite, kaj vse zmorejo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.