Posted on

Ali potrebujete lepilni trak, folije in podobno? KammTrade ponuja vse na splošno (domov). Več o tem si lahko ogledate na https://kammtrade.si/. Ponujajo široko paleto izdelkov, ki jih potrebujete pri delu. Seveda pa ne prodajajo samo stare izdelke, glede na trg se prilagodijo in nabavijo material. 

Stretch folija

Stretch folija je raztegljiv plastičen izdelek po navadi navit na kartonskih tulcih. Največkrat se uporablja za zavijanje skupaj več zabojev in s paleto. To ne le potisne izdelke skupaj, da ne padejo, vendar jih tudi zaščiti pred zunanjimi vremenskimi vplivi ali človeškim dosegom. Primerna je tudi, če želimo stvari premikati po skladiščih.

 

Lepilni trak

Lepilni trak, za tiste, ki še ne veste, je folija z lepilom po navadi na spodnji strani. Uporablja se za lepljenje listov v zvezek, lepljenje kakšnih večjih škatel in podobno. Vendar, ko govorimo o lepilnem traku tukaj, ne govorimo samo o tistem poceni iz trgovine vendar malo boljšemu in kvalitetnejšem, ki ga prodajajo pri kammtrade d.o.o.

Potiskan lepilni trak

Kot pove že samo ime to je lepilni trak, ki ima nanj natisnjen vaš logotip ali neko oznako. Taki lepilni trakovi so zelo uporabni, sam s tem lahko oglašujemo naš izdelek, ali pa nekomu povemo, kje naj hodijo ali podobno.

Povezovalni trak

Kaj je povezovalni trak? To je po navadi ozki pakirni trak. Je podoben Stretch foliji vendar je narejen iz drugega materiala. Najbolj pogosta različica povezovalnega traka je PP ali Polipropilenska. Je tudi najcenejši izmed vseh materialov, najenostavnejši za uporabo ter dober za recikliranje. Običajno se uporablja za vezanje predmetov v skladišča. za pritrjevanje stvari ali škatel na palete. Zelo je priljubljen v kartonaži, tiskarstvu, pakiranju hrane, blaga, lahki industriji, lesni industriji in predelavi, v trgovinah in podobno. Uporabljajo jih tudi z avtomatskimi ali pol avtomatskimi stroji za lažje zavijanje našega dragocenega blaga. 

Cena

Ko pa se vprašamo po ceni. Ti izdelki niso dragi, kljub njihovi vrhunski kvaliteti.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.