Posted on

Kartuše canon pg545 so kompatibilne kartuše za Canon tiskalnike, ki so izjemno kakovostne ter bistveno cenejše od originalnih. Nabavite lahko tukaj tudi canon cl546 originalne kartuše po zelo ugodni ceni, ki jih težko dobite kje drugje. Kompatibilne kartuše canon pg545 imajo to veliko prednost, da so bolj polne in imajo večjo kapaciteto črnila, kot originalne, zato bistveno dlje časa trajajo in zaradi tega precej denarja prihranite, ker ne gre zanemariti. Če kupite komplet teh kartuš, pa sta še velik popust in brezplačna poštnina, kar vam bo dodatno olajšalo nakup teh kartuš.

kartuše canon pg545

Kompatibilne kartuše canon pg545 lahko izdeluje isti proizvajalec, ki izdeluje originalne ali drugo podjetje. Izbrati je treba le tako, ki ima zares dobro črnilo ter čipe, ki delujejo, zato predlagamo zgornjo povezavo, ker v tej trgovini vedo, katere kartuše so res dobre in kako boste prihranili. To je super še posebej za tiste, ki veliko tiskate. Največ barve poberejo slike, ki so 100 % pokrite z barvo na papirju, medtem, ko na primer preglednice ali prezentacije v barvah poberejo 30 % barve, običajno besedilo pa ima 5 % pokritost z barvo na papirju, kar pomeni, da bodo kartuše canon pg545 zdržale najdlje časa.

Dejansko je treba paziti na to, katere kartuše kupujete, ker podjetja, ki prodajajo tiskalnike ne računajo dosti za tiskalnike, ki so zelo poceni. Kasneje potem več računajo za kartuše in za originalne papirje za tiskanje, kjer pa je njihov zaslužek velik. Še posebej, če so kartuše canon pg545 na pol prazne, kar se ne dogaja pri kompatibilnih kartušah. Zato se te bolj priporočajo. Nabavite jih in jih preizkusite pa boste zelo presenečeni, od takrat naprej boste kupovali samo še kompatibilne.

Ne zavrzite kartuš v smeti, ker jih lahko oddate dobrodelnim organizacijam ali pustite na za to označenih mestih, ali celo vrnete prodajalcu, ker jih lahko reciklirajo, obnovijo in ponovno uporabijo, kar pomaga ohranjati tudi naravo. Za nekatere kartuše dobite celo plačano.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.