Posted on

Ste mogoče za letošnje počitnice razmišljali, da bi najeli avtodom. Oddaja avtodoma je mogoče rešitev, če bi radi preživeli malo drugačne počitnice. Sam nakup avtodoma je lahko velik strošek, poleg tega nimajo vsi prostora nato shranjevati sam avtodom. Zato pa se ogromno družin ali parov odloči za sam najem. Carthago vam ponuja to možnost, imajo na razpolago kar dva tipa vozil oziroma počitniških vozil. Ta dva modela sta Robeta Mobil in nam najbolj znan Hobby. Oba tipa sta zelo primerna za daljše potovanje za družine ali pare.

Strokovnjaki vam bodo pomagali pri izposoji avtodoma. Kateri se prvič s tem spopadajo, sigurno težko vedo kateri avtodom je primeren za njih. Naj bo to neka nova pozitivna izkušnja. Oddaja avtodoma poteka zelo hitro ter po vseh predpisih. Avtodom si morate seveda rezervirati, saj imajo zelo veliko povpraševanje ter redno zasedene termine. Zato, če razmišljate neke nove počitnice, še danes pošljite povpraševanje. Oddaja avtodoma poteka tudi prek spletne strani, saj imate tam vse podatke in prav tako prostor za povpraševanje. Če mislite, da ste popotnik ali mogoče avanturist, ki si želi letos drugačne počitnice je avtodom res idealna izbira.

Oddaja avtodoma poteka zelo hitro in vse je zelo zanesljivo in zaupanja vredno. Ne rabite raziskovati samo Slovenije, saj se lahko z avtodomom odpravite tudi čez mejo. Mogoče vas mika Evropa ali še kam dlje. Ni važno kam se odpravljate je avtodom nekaj drugačnega in zanimivega. Lahko se ustavite povsod, kadar se vam zahoče, prav tako si pripravite obrok, ko ste lačni. Potovanje z avtodomom je nekaj drugačnega in vsi boste uživali. Nimate skrbi, ne rabite skrbeti za prenočišče, saj ga imate vedno s sabo. Še danes premislite in vprašajte družinske člane, če so za nekaj drugačnega. Poglejte kakšne avtodome vam ponujajo, saj imajo na spletni strani vse kar potrebujete. Samo pišite jim ali pokličite in vprašajte za prosti termin.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.